Referenties

Referenties


Wat vindt men van Alpha Preventie Keuringen:

Na afloop van de door ons uitgevoerde onderzoeken ontvangen wij vrijwel in alle gevallen complimenten van de opdrachtgever voor onze professionele aanpak, het heldere resultaat en de grote tevredenheid van de werknemers. Dit resulteert in het feit dat wij in meer dan 90% van de gevallen gevraagd worden om het onderzoek jaarlijks te herhalen. In het kader van onze samenwerking met BMD-Advies Oost heeft een van hun relaties, KGS Diamond International, spontaan een referentie geschreven die wij u niet willen onthouden:

 

"Het is altijd lastig om een keuze te maken uit de vele ARBO-dienstverleners die er zijn. Zeker in deze economisch roerige tijden wil je een dienstverlener die aansluit bij je bedrijfsbehoefte en een pragmatische, prijsgerichte oplossing biedt voor jouw probleem. Zo kwam KGS via BMD-Advies Oost bij Alpha Preventie Keuringen terecht.

 

KGS zocht een dienstverlener die een PAGO/PMO kon verzorgen. Als klant van BMD-Advies Oost vroeg KGS ook daar een offerte. Hiervoor maakt BMD-Advies Oost gebruik van de diensten van Alpha Preventie Keuringen. Uit de vier aanbiedingen was de prijs/kwaliteitverhouding van Alpha Preventie Keuringen via BMD-Advies Oost de meest gunstige, dus was de keuze snel gemaakt.


Dit bleek een uitermate goede keuze. De uitvoering van de PAGO/PMO heeft KGS als erg professioneel ervaren, waarbij duidelijk de kracht van dit onderzoeksprogramma naar voren kwam: persoonlijke service, een pragmatische invulling en een voor iedereen helder eindresultaat.

Met deze service biedt BMD-Advies Oost samen met Alpha Preventie Keuringen een goede managementtool om lange termijnverzuim effectief terug te dringen en het personeel een helder beeld te geven over hun gezondheid en wat ze hieraan kunnen verbeteren. Na afloop waren de reacties vanuit het personeel niets dan lof.

We kunnen dan ook met recht andere bedrijven aanraden om eens met BMD-Advies Oost en/of Alpha Preventie Keuringen te gaan praten over deze service."

 

KGS Diamond International is een internationaal opererend bedrijf met twee vestigingen in Nederland. De internationale kant richt zich op het vervaardigen van precisie flexibel diamantgereedschap, zoals slijpbanden, schuurschijven en alle andere vormen van schuurgereedschap. De kracht van dit gereedschap is dat het wordt vervaardigd met synthetische diamant, wat voordelen biedt ten opzichte van siliciumcarbid. De producten zijn dan ook te vinden in de automobielindustrie (autoruiten), glasindustrie (vensterglas), porceleinindustrie, vliegtuigindustrie (turbinebladen), etcetera.

De Nederlandse kant richt zich o.a. op steenhouwers.

 Alles wat een klant nodig heeft om zijn vak uit te oefenen, van zagen, schuren, boren en polijsten tot allerlei hulpmiddelen, is verkrijgbaar binnen het totaalpakket dat KGS Diamond aanbiedt. De snelle levering, de marktconforme prijzen en een uitstekende service geven extra toegevoegde waarde.