Wat zijn onze producten

Dit zijn onze producten, diensten:

 

APK®Basisonderzoek

Naast het intussen breed bekende APK®Basisonderzoek beschikt Alpha Preventie Keuringen tevens over de volgende, unieke modules.

 

APK©Audiometrie- en Visusonderzoek

Wij hebben een methode ontwikkeld om, evenals bij het APK®Basisonderzoek, in circa 15 minuten op de werklocatie vast te stellen hoe goed uw werknemers kunnen horen, getoetst  op basis van tonale audiometrie en/of zien.

Het laatste, het visusonderzoek geldt uiteraard voor zowel ver zien, beeldschermwerk en lezen, maar ook kan indien gewenst, onderzocht worden of er sprake is van kleurenblindheid.

 

Voor wat betreft deze module APK©Audiometrie- en Visusonderzoek,

Hierbij kan eventueel  ook gekozen worden voor één van de twee afzonderlijke onderdelen van deze module.

Bij dit onderzoek wordt tevens gebruik gemaakt van de Euronorm Checklist voor beeldschermwerkers.

Wilt u aanvullende informatie, laat het ons even  weten.

 

APK©Werkbelevingsonderzoek "nieuwe stijl"

Ter voorkoming van stressgerelateerde aandoeningen is de module APK©Werkbelevingsonderzoek "nieuwe stijl" ontwikkeld. Naast het voorkomen van stressgerelateerd verzuim levert het ook veel nuttige informatie op over wat er leeft op de diverse afdelingen van uw organisatie, waarmee u als werkgever direct uw voordeel kunt doen. Wilt u wellicht meer informatie, neem dan even contact met ons op. Wij informeren u graag.

 

P.M.O. (Preventief Medisch Onderzoek)

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om uw werknemers een preventief medisch onderzoek aan te bieden. Het staat de individuele werknemer vrij om daar gebruik van te maken of niet. Alpha Preventie Keuringen kan zo'n kwalitatief hoogwaardig onderzoek  al vanaf rond € 60,00   'all-in' per medewerker, bij minimaal 8 deelnemers)uitvoeren. Samen met u kijken wij dan naar de keuringsbehoefte zoals deze voortkomt uit de RI&E en het plan van aanpak.

Wij adviseren om uitsluitend datgene te keuren wat echt nodig is. Meer weten? Neem dan  even contact met ons op.

 

Statistische APK-Groepsrapportage

Na afloop van het onderzoek ontvangt de opdrachtgever een uitgebreide statistische groepsrapportage, uiteraard zonder individuele onderzoeksuitslagen maar voorzien van alle relevante informatie rondom het medewerkersbestand van uw onderneming.

 

Curve©Creator

Daarnaast wordt bij groepen groter dan 25 deelnemers, bij de rapportage tevens een CurveCreator meegeleverd. Een bijzonder handig instrument. Hierin kunt u in één oogopslag de spreiding van alle gemeten waarden van alle deelnemers, in één overzicht per afzonderlijke meetwaarde zien.

Zie afbeelding rechts. Even een demo bekijken?    (Klik hier), maar mocht het niet lukken, zet  dan Flash op uw computer even aan.